Werkwijze

Onderstaand geven wij een opsomming van de verschillende stappen welke genomen worden vanaf het eerste contact tot de oplevering.


Contact
Indien u plannen heeft voor een verbouwing, nieuwe keuken, tafel , kast, of als ondernemer een interieurbouwer zoekt, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op en ik maak een afspraak met u.

Ook kunt u contact met mij opnemen (zowel particulier als ondernemer), om op uurbasis bepaalde werkzaamheden voor u te verrichten. 
 

Plan van aanpak

Graag wil ik uw persoonlijke plannen komen bespreken. In een gesprek probeer ik een beeld te krijgen van uw ideeën en wensen. Naar aanleiding van dit gesprek kan ik eventueel een schets maken om een beeld te krijgen van de uitvoering. Als het nodig is om een architect in te schakelen of een bouwvergunning aan te vragen, dan zal ik ook dit met u bespreken.


Offerte
De tijdens de opname besproken wensen en eisen worden door mij  verwerkt in een complete en overzichtelijke offerte.

In deze vrijblijvende offerte staat een vaste aanneemsom vermeld; hierdoor weet u vooraf exact wat u krijgt tegen welke totaalprijs. Door een duidelijke en overzichtelijke offerte kunnen er geen misverstanden ontstaan over wel of niet opgenomen werkzaamheden. Het gebruik van stelposten zal in mijn offerte  zoveel mogelijk worden vermeden en alleen worden gebruikt wanneer een onderdeel nog niet bekend  is.


Akkoord
Na opdracht worden de werkzaamheden ingepland. Mocht u, als opdrachtgever, tijdens het werk een aanpassing of aanvulling op het plan willen hebben, dan is dit in overleg vrijwel altijd mogelijk, mits technisch uitvoerbaar. Tijdens het verloop van het werk is er regelmatig overleg tussen opdrachtgever en mij. Vanaf begin tot einde van de werkzaamheden heeft u, als opdrachtgever, één aanspreekpunt voor alle zaken!


Oplevering
Na afronding van het project wordt een afspraak gemaakt, tijdens deze afspraak wordt het werk nagelopen en beoordeeld of alles volgens offerte is uitgevoerd en alles kwalitatief aan de gestelde eisen voldoet. Indien er een eventuele onvolkomenheid wordt vastgesteld, dan wordt dit op papier vastgelegd waarbij tevens wordt vastgelegd binnen welke termijn herstel zal plaatsvinden.


Facturering
In de offerte worden naast de aanneemsom ook een betalingsregeling en betalingstermijn vermeld.

Privacybeleid Timmerwerk & Meubelmaker Geert Veenstra